Sant Cugat “Encén el Nadal” als carrers amb una gran festa

( 2/12/2022 –  Redacció )  

Ja ha arribat el Nadal als carrers de Sant Cugat. Més de 2.000 persones s’han aplegat a la plaça Octavià a la gran festa en que s’ha convertit la tradicional encesa de llums. Un acte que ha comptat amb cercaviles, xocolata però sens dubte la novetat d’enguany que més ha cridat l’atenció ha estat el màping de Nadal a façana de la Casa Abacial.

Ha estat un acte obert a tota la ciutadania presidit per l’alcaldessa Mireia Ingla, acompanyada de diversos tinents d’alcaldia i regidors que ha donat el tret de sortida a les festes a la ciutat, que enguany ha programat més de 300 activitats sota el lema “Encén el Nadal”.

Després d’aquesta gran festa, s’han encès gairebé 400.000 punts de llums LED als carrers de Sant Cugat, a més de centenars de motius nadalencs, arbres il·luminats, figures 3D i més d’un quilòmetre de l’anomenat Cel de Nadal, que anirà de l’estació dels FGC al final de l’Av. Cerdanyola.

Enguany, l’Ajuntament ha previst fer una remodelació i substitució dels elements decoratius més antics, amb nous motius nadalencs i/o canviant els tipus d’il·luminació. Alhora, s’ha aprofitat per reforçar i ampliar el nombre de carrers i places il·luminats, així com els mercats municipals. 50.000 punts de llum més que l’any passat que amb la renovació dels elements obsolets i l’ús de noves tecnologies permeten reduir el consum energètic un 12% respecte l’any passat.

Les llums s’encendran cada dia a les sis de la tarda fins a les deu de la nit, excepte els divendres, els caps de setmana i les festivitats importants en què els horaris s’ampliaran.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar