Sant Cugat es bolca amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la Salut Cardiovascular

(19/12/2022 –  Redacció)  

Sant Cugat ha acollit durant els darrers dies moltes activitats de suport a la La Marató de TV3, que es va celebrar aquest diumenge, 18 de desembre i que enguany s’ha dedicat a la Salut Cardiovascular. Escoles, entitats esportives i entitats culturals de Sant Cugat van organitzar durant el dia de la marató i la setmana prèvia una dotzena d’activitats. Una de les que cada cop aplega a més santcugatencs i que ja es una tradició a la ciutat és la Ballada participativa de Country que organitza l’Associació Orquestra Fusió Sant Cugat a la Plaça 1 d’octubre.

A tocar de la plaça 1 d’octubre, els Gegants de Sant Cugat també van celebrar amb un gran èxit de participació el seu taller de Nadal. Tot un seguit d’actes que van ajudar que la Marató de TV3 arribes a un marcador final de més de 8.034.807 euros

L’Ajuntament va fer una crida a la participació de tots els santcugatencs per demostrar, una vegada més, que la nostra és una ciutat compromesa amb els valors solidaris de La Marató. Així mateix, el consistori ha agraït a totes les entitats participants la seva col·laboració i implicació.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger