Sant Cugat estrena nous tòtems per visualitzar les dades dels comptadors de bicicletes

21/09/2021 – Redacció

Sant Cugat disposa des d’aquest dimarts d’un nou tòtem que ofereix dades del pas de bicicletes per la rambla del Celler en temps real. Properament s’instal·larà un altre tòtem al punt de control del Camí de Can Gatxet. Aquestes noves infraestructures permetran a la ciutadania visualitzar al moment quants vehicles de mobilitat personal no contaminants passen per aquests dos punts de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

De fet, el 22 de maig de 2019 es van començar a enregistrar aquestes dades, però, fins ara, només eren visibles a través del web. Per tant, des de la posada en marxa dels comptadors s’han registrat 911.683 trajectes, amb una mitjana diària de 538.

Alba Gordó, Comissionada per l’Emergència Climàtica; José Gallardo, regidor de Mobilitat i Pere Soler, tinent d’alcaldia de Mobilitat i Transport durant la presentació del tòtem a la rambla del Celler

Sant Cugat s’ha adherit del 16 al 22 de setembre, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’. En total s’han organitzat una desena d’activitats, que finalitzaran amb la celebració del ‘Dia sense cotxes’ el dimecres 22 de setembre. L’objectiu és aconseguir una ciutat amb una mobilitat més neta i segura.

Des del consistori asseguren que l’aposta per aquest tipus de mobilitat va més enllà d’aquesta setmana i que està treballant en noves mesures, a part de la implantació de la Zona de Baixes Emissions o l’Anella Verda.

 

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar