Sant Cugat impulsarà 90 projectes a través del Pressupost municipal 2020

02/06/2020 – REDACCIÓ /

El Tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport de l’Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler, va comparèixer aquest dimarts en audiència pública per explicar als santcugatencs els principals punts del nou pressupost municipal 2020.

El Tinent d’alcaldia de Presidència, Pere Soler, durant l’audiència pública d’aquest dimarts

Va explicar que aquest pressupost ha tingut una important pujada en l’apartat de retribucions al personal municipal per fer complir una llei estatal impulsada per l’actual executiu del Govern espanyol. Però ha matisat que d’aquestes retribucions només el 2% correspon al personal polític, a l’òrgan de govern i als corresponents assessors.

D’altra banda, Soler va destacar que el nou pressupost contempla una amortització del deute amb les entitats financeres que permetrà tenir més diners per als projectes de la ciutat.

En aquest àmbit, el nou pressupost municipal inclou 90 projectes, que inclouen projectes molt demanats pels santcugatencs com la piscina municipal a Mira-sol.

D’altra banda, Pere Soler va subratllar que s’ha pressupostat una partida de 5,55 milions d’euros post-COVID-19 per a mesures per fer front a la crisi del coronavirus.

En total, el pressupost municipal 2020 que proposa l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cugat puja a 149 milions d’euros.

El pròxim dilluns 8 de juny a les 18:00 se celebrarà el ple extraordinari per aprovar el pressupost municipal 2020 i que podreu seguir en directe a tvsantcugat.cat i al nostre canal de televisió.

Podeu consultar la proposta de pressupost per a l’any 2020 en aquest enllaç.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar