Sant Cugat incorpora nous títols de transport social

(26/08/2022 – Redacció)  

Aquest estiu l’AMB i els FGC han estès l’ús d’alguns títols de transport de tarifació social a diversos municipis de la segona corona metropolitana, entre ells Sant Cugat. Fins ara, títols com la T-Rosa per a gent gran i discapacitats o la T-Acompanyant, només estaven disponibles dins de la zona 1. Ara, arran de l’entrada de la ciutat a la primera zona tarifària i el pagament del Tribut Metropolità, l’AMB i l’Autoritat del Transport Metropolità han formalitzat un conveni per a estendre l’ús d’aquests títols socials a 18 municipis de la segona corona metropolitana.

En concret, els títols de què es podran beneficiar els santcugatencs a partir d’ara seran la T-Rosa, una targeta personal i intransferible per a gent gran i persones amb discapacitat amb pocs recursos que els permetrà viatjar gratuïtament o amb tarifa reduïda.

També es pot sol·licitar la T-Acompanyant que permet que les persones amb discapacitat que necessiten viatjar acompanyades puguin fer-ho sense que els seus acompanyants hagin de pagar el viatge.

Aquests títols es poden utilitzar per viatjar entre els 36 municipis metropolitans de la primera zona tarifària, entre les estacions de FGC de Plaça Catalunya i la Universitat Autònoma i les línies interurbanes d’autobús. A més a més, s’està treballant perquè en un futur també s’incorporin les línies de bus urbà de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar