Sant Cugat rendeix homenatge a Paula Ramírez, campiona del món per equips en natació artística

La santcugatenca Paula Ramírez va proclamar-se campiona del món per equips en natació artística al passat Mundial de Fukuoka, a Japó.

Un mèrit històric ja que és la primera vegada a la història l’or en la selecció guanya l’or a la categoria de rutina tècnica. Un triomf que s’ha volgut posar en valor des de l’Ajuntament amb una recepció oficial a la Sala de Plens amb la presència de l’alcalde i representants del consistori.

Durant l’acte de recepció de la campiona santcugatenca es va projectar a la sala l’exercici del conjunt nacional amb què es van imposar a la final, que va rebre el nom de “Olé Fukuoka”.

El periodista esportiu Àlex López va fer un perfil de la Paula Ramírez per als assistents on va destacar els seus èxits esportius però també la seva relació amb la ciutat.

La Paula Martínez, com a integrant del combinat espanyol, acostuma a entrenar al CAR de Sant Cugat i el seu director també ha volgut estar present a l’homenatge. La campiona va explicar que ja s’estan preparant per defensar el seu títol al proper Campionat Mundial de Natació que es disputarà a Doha al febrer del 2024.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar