Sant Cugat serà Capital de la Sardana 2023

(10/11/2022 –  Redacció)  

Sant Cugat es convertirà el pròxim dia 18 de març de 2023 en la ‘Capital de la Sardana’. Així ha quedat establert amb la signatura del protocol d’actuació que han signat els membres del comitè organitzador, representat per l’alcaldessa, Mireia Ingla; i membres de la Confederació Sardanista de Catalunya; l’Entitat Sardanista de Sant Cugat; i la Comissió de la Capital de la Sardana.

Les activitats arrencaran el 18 de març amb la proclamació de Sant Cugat com a Capital de la Sardana, al Teatre-Auditori en un gran acte on s’estrenarà la sardana de la capitalitat, composada per a l’ocasió. Com no podia ser d’un altre manera s’organitzaran diverses trobada sardanistes al llarg de l’any i el 48è Aplec de la Sardana, tindrà lloc el diumenge, 24 de setembre a la plaça Octavià.

Font: Premsa Ajuntament Sant Cugat

El programa també inclourà xerrades, presentacions de llibres, una exposició temàtica sobre la història de la sardana a Sant Cugat, ballades i concursos. També es presentarà la Guia Sardanista 2024 i es farà lliurament de Premis ‘Capital de la Sardana’ a finals del 2023. La Festa anual de les colles sardanistes, tindrà lloc el 25 de febrer de 2024 i la Cloenda de la Capitalitat de la Sardana se celebrarà el 10 de març de 2024.

Així mateix, el protocol, signat avui, estableix la creació d’un apartat específic al web www.capitaldelasardana.cat amb tota la informació relativa a la capitalitat de la Sardana de Sant Cugat.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar