Sant Cugat serà una de les seus del festival elPetit, d’arts per a la primera infància

(9/11/2023 – Redacció)

De l’11 al 26 de novembre se celebrarà la 18a edició del Festival elPetit, el Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància a 29 espais de 13 ciutats del territori, entre elles Sant Cugat. El festival ofereix una programació transversal i accessible que inclou una vintena de propostes artístiques per a infants de 0 a 5 anys i les seves famílies. A Sant Cugat, serà el Teatre-Auditori l’equipament que participarà com a seu del Festival.

Sota l’eslògan ‘El Festival elPetit, on la imaginació emprèn el vol’ el festival es reivindica com un espai generador d’encontres artístics de qualitat, contemporanis, que aposten per nous llenguatges i el talent emergent, una proposta cultural única que aplega un gran ventall de propostes nacionals i internacionals.

El festival també esdevindrà un punt de trobada professional obert a artistes i professionals del sector de la cultura i l’educació l’acció social i la salut amb el VIII Encontre Internacional d’Arts per a la (Primera) Infància, el 17 i 18 de novembre.

 

Programació a Sant Cugat
Sant Cugat acollirà al Teatre Auditori l’espectacle Paisatges de Creamoviment, una experiència artística ballada que neix de les ganes d’explorar i investigar amb el cos a través del joc. El diumenge 26 es faran tres passis a les 15:30 h, a les 17 h i a les 18:30 h i el dilluns 27, dimarts 28 i dimecres 29 es faran dos passis escolars cada dia a les 9 h i a les 11 h.

elPetit en xifres
Durant 16 dies es podran veure un total de 67 funcions familiars i 60 funcions escolars de companyies de 7 països diferents. Les famílies i els infants podran gaudir d’un total de 16 espectacles, dels quals 3 són estrenes absolutes, i participar en 3 tallers. El Festival elPetit es repartirà entre 29 espais de 13 ciutats diferents (Sabadell, Barcelona, Sant Cugat, Sant Quirze del Vallès, Igualada, Lleida, Olot, Benicàssim, Viladecans, Granollers, Sant Esteve de Sesrovires, Madrid i Sant Llorenç des Cardassar). Aquest any s’hi sumen 3 espais nous: l’Espacio Abierto Quinta de los Molinos, a Madrid; l’Espai 36 Centre Cultural, a Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca) i el Centre Penitenciari Quatre Camins, a Granollers.

Les entrades per al públic general ja s’han posat a la venda a les pàgines web de cada espai, s’hi pot accedir a través del web www.elpetit.cat. Totes les activitats requereixen reserva d’entrada, sigui per les propostes gratuïtes o de pagament.

Festival elPetit
elPetit és el Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància que programa els millors espectacles contemporanis nacionals i internacionals que van dirigits a infants d’entre 0 i 5 anys.

El festival va néixer l’any 2005 a laSala de Sabadell amb l’objectiu de crear el primer festival internacional del país dedicat exclusivament a les arts per a la primera infància i mostrar creacions artístiques de qualitat. A poc a poc s’hi han anat sumant espais escènics de diferents ciutats del territori fins a arribar a comptar amb 29 ubicacions repartides per 13 ciutats.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar