Sant Cugat Shopping Centre instal·larà vuit nous punts de recàrrega ultraràpida de vehicles

(6/3/2024 – ACN)

La nova estació de recàrrega, situada en l’aparcament del principal espai de compra i oci de Sant Cugat del Vallès, té prevista la seva obertura per a setembre de 2024. L’Electralinera funcionarà amb energia verda i permetrà als conductors recarregar els seus vehicles en només 30 minuts, gràcies a la instal·lació de 8 punts de recàrrega ultraràpids, amb una potència màxima de 200 kW en cada punt.

La nova Electralinera de Sant Cugat Shopping Center s’emmarca dins d’un acord global entre Electra i Altarea Commerce signat en 2022. Aquesta aliança contempla la instal·lació de més de 180 punts de recàrrega ultraràpids en els centres d’Altarea en diversos països, representant un important avanç en la infraestructura de recàrrega ultraràpida. Tanmateix, destaca el paper d’ambdues empreses com a impulsores clau en la transició cap a un transport més sostenible i eficient a Catalunya.

Cedida

Ens alegra que la nostra col·laboració amb Electra s’obri a d’altres fronteres. Ja hem  instal·lat quinze estacions en els nostres centres comercials de França per a donar suport als nostres clients en el seu camí cap a la sostenibilitat. Seguim convençuts que tenim un paper fonamental per a fomentar i promoure la mobilitat sostenible a Europa i construir les ciutats sostenibles del demà“, afirma Rodrigo Clare, director general d’Altarea Commerce.

Electra va desembarcar el 2023 a l’Estat disposada a iniciar el desplegament de les seves infraestructures de recàrrega ultraràpida, fiable i senzilla d’utilitzar per als conductors de vehicles elèctrics, una opció de conducció cada vegada amb una major demanda. L’empresa preveu instal·lar fins al 2017 més de 150 Electralineras (1.000 punts de recàrrega) a l’Estat, en el marc de la seva expansió per la península, on només el 3% dels vehicles venuts són elèctrics, en contrast amb la mitjana europea del 13%.

El nostre objectiu va més enllà de la pura instal·lació d’infraestructures de recàrrega ultraràpida. Volem contribuir, de la mà dels nostres socis, a la creació d’un ecosistema que ens impulsi com a actor clau en la construcció d’una societat que es dirigeix amb celeritat cap a una nova mobilitat sostenible”, afirma Bastien Verot, codirector general d’Electra España.

Sant Cugat del Vallès es posiciona com la segona localitat amb major presència de vehicles elèctrics a l’Estat, representant un 8,04% del total, únicament superada fins a la data per la localitat madrilenya de Las Rozas, amb un 10,69%*.

*Dades recollides de l’últim estudi de la Unión Española de Entidades Aseguradoras y Reaseguradoras (UNESPA) sobre el Parc de Vehicles a Espanya.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar