Sant Cugat tindrà quatre alcaldes accidentals a l’agost

(31/07/2022 – Redacció)  

Sant Cugat tindrà aquest mes d’agost quatre alcaldes accidentals que substituiran a l’alcaldessa Mireia Ingla, que s’agafa vacances durant tot el mes. D’aquesta manera de l’1 d’agost al 7 d’agost l’alcalde accidental serà Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat. El portaveu del PSC Sant Cugat que ja va exercir aquest càrrec provisional la mateixa setmana de l’any passat.

També repeteix, la tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica, Esther Madrona d’ERC, que serà alcaldessa accidental la segona setmana d’agost.

Del 15 d’agost al 21 d’agost serà Marco Simarro, tinent d’alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància qui es converteixi en alcalde per una setmana. És la primera vegada que el nou portaveu de la CUP Sant Cugat exerceix aquest càrrec.

Abans que torni l’alcaldessa, serà  Francesc Duch, també d’ERC, i tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà, Habitatge, Sostenibilitat, Via Pública i Benestar Animal, qui la substituirà entre el 22 i 28 d’agost.

Mireia Ingla reprendrà la seva activitat dilluns 28 d’agost i es preveu que el proper ple municipal es dugui a terme, com és habitual, el tercer dilluns de setembre.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger