Sant Cugat torna a clamar contra la guerra d’Ucraïna

(24/02/2023 – Redacció)   

Amb una interpretació del que està considerat com l’himne espiritual d’Ucraïna va arrencar l’acte de suport contra la guerra a Sant Cugat, un any després de l’inici del conflicte. La iniciativa va sorgir de la Plataforma de Pensionistes i ha aconseguir el suport de 39 partits i entitats de la ciutat,entre ells els plens de l’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD de Valldoreix i el Consell de Ciutat.

La lectura del manifest s’ha combinat amb diverses intervencions musicals a càrrec de membres de l’Associació Ucraïnesa Djerelo. Tot i la pluja, un centenar de santcugatecs van assistir a l’acte per expressar el seu rebut al conflicte a Ucraïna i a totes les guerres.

Al manifest impulsat per la Plataforma de Pensionistes s’han sumat: la Universitat Internacional per la Pau, la Xarxa Solidària, Oxfam Intermón, Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Ateneu Santcugatenc, Grup d’Estudis Locals, Rotary Club, Associació Ucraïnesa Djerelo, Memorial Manuel Vázquez Montalbán, Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Federalistes d’Esquerres, Marea Blanca, Escola Fusió, Cal Temerari, Llar d’Avis Sant Cugat Centre, Dret a Morir Dignament, la Unió Santcugatenca, Acció Solidària i Logística, nucli local de la Federació de Pensionistes de CCOO, Plataforma pels Drets Socials de la Gent Gran de la Floresta, Karabassà, Cooperació Internacional, elCugatenc, Cantem les 40, Qgat Sud, Catalunya per la Pau, Vallès sense Fronteres, Òmnium Cultural, Club Muntanyenc, ONG Cesal Catalunya, Fridays for Future, JNC, Ciutadans, CUP, ERC, En Comú Podem, Junts per Catalunya i el PSC.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger