SantCugatCreix organitza el primer acte del projecte europeu Sportboard

(05/07/2022 – Redacció)  

Amb l’organització de la jornada ‘Esport i Coneixement Català a Europa’, SantCugatCreix, integrat per 6 clubs esportius de Sant Cugat (Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC, Club Handbol Sant Cugat i Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat), ha donat el tret de sortida oficial del projecte europeu Sportboard. L’acte, amb èxit organitzatiu i participatiu, s’ha celebrat el  dilluns, 4 de juliol, a la tarda, a l’auditori d’Esade Creapolis de Sant Cugat.

Mauri Benito i Francesc Carol, en els parlaments. FOTO: SantCugatCreix.

L’acte ha estat presidit per Francesc Carol, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, acompanyat de José Gallardo, regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport de la ciutat, i Mauri Benito, president de SantCugatCreix.

Cal destacar que, per primera vegada des de la seva fundació -el maig del 2014-, SantCugatCreix coordinarà un projecte europeu, l’SportBoard. SantCugatCreix ja va presentar l’Sportboard i el Sonar Injuries, del que n’és un dels socis, el passat 7 de març, en roda de premsa. Són els 2 últims programes europeus que li ha concedit la Unió Europea (UE), a través d’Erasmus +, el programa de la Unió Europea per a l’educació, la joventut, la formació i l’esport, que destina fons europeus per a desenvolupar projectes de cooperació entre diferents països. L’Sportboard i el Sonar Injuries es desplegaran entre els anys 2022 i 2025.

A banda d’empreses i institucions i la Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat, a l’acte, amb una cinquantena d’assistents, també hi han participat presidents i presidentes, directius i directives i representants dels 6 clubs esportius que integren SantCugatCreix, que són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Junior FC, el Club Handbol Sant Cugat i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Al final de la jornada ‘Esport i Coneixement Català a Europa’ s’ha fet un sopar relacional. FOTO: SantCugatCreix.

El projecte SportBoard

El projecte Sportboard, que es desenvoluparà entre els anys 2022 i 2023 (de 30 mesos de durada), executarà mecanismes innovadors de seguiment i gestió del comportament dels esportistes en la pràctica esportiva per oferir un bon govern en l’esport. L’SportBoard permetrà seguir col·laborant molt estretament amb Blanquerna-Universitat Ramon Llull -com ja va passar amb el programa Ethics 4 Sports (E4S)- per desenvolupar i testar noves eines. La prova pilot es farà a Mòdena.

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger