Saps quines han sigut les notícies més llegides del mes de març?

01/04/2019 – REDACCIÓ /

El mes de març TV Sant Cugat ha augmentat les visites a la seva web durant el mes de març un 6% respecte el mes anterior. Gairebé 4.000 usuaris s’informen a la xarxa amb les notícies del portal digital TVSantCugat.cat.

visites-març-tvsantcugat

Les cinc notícies més llegides durant el mes de març han sigut:

1.- L’alcaldessa no atura el concurs de publicitat tot i les irregularitats confirmades. Una notícia sobre la decisió de l’equip de govern de continuar endavant amb el concurs de publicitat tot i la negativa de la majoria del ple de març.

2.- Saps quin serà el recorregut de la 5a etapa de La Volta Catalunya a Sant Cugat?  Una informació sobre el recorregut del final d’etapa de la Volta Catalunya 2019.

3.- Proposem Sant Cugat incorpora a les llistes víctimes de la gentrificació  Una notícia sobre els primers noms de la llista electoral de la formació santcugatenca Proposem Sant Cugat, encapçalada per Dimitri Defranc.

4.- Saps per què es celebra l’Aplec de Sant Medir el 3 de març?  Una apunt històric sobre l’origen de la data de la diada de Sant Medir.

5.- El jove santcugatenc, Marc Esquirol, director d’un nou festival de curtmetratges al MACBA Una notícia sobre un nou festival de curtmetratges per a joves cineastes dirigit per un jove santcugatenc.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar