Segon i tercer lloc pel Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat al Campionat de Catalunya de gimnàstica estètica de grup

(16/10/2023 –  Àlex Lòpez)  

Els equips Mirrorqueens i Jackson’s del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han finalitzat en una extraordinària 2a i 3a posició respectivament en el Campionat de Catalunya de gimnàstica estètica de grup, en la categoria infantil 12-14 anys. La competició l’han organitzat, brillantment, la Federació Catalana de Gimnàstica i el Club Rítmica Barcelona Castelldefels, aquest dijous, 12 d’octubre, a Castelldefels, i ha significat l’última competició autonòmica (Catalunya i Espanya) de la temporada 2023.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Tania Müller, coordinadora de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assenyalat que “les noies han fet unes bones actuacions i han acabat satisfetes de la feina feta”.

Aquesta ha estat la primera competició en què han participat els equips de gimnàstica estètica de grup de l’entitat després de les vacances d’estiu, i ho han fet amb molt bona nota.

Les Mirrorqueens
Al llarg dels 10 anys d’història del club, els equips de gimnàstica estètica de grup han representat la nostra ciutat en diferents competicions internacionals de primer nivell, com campionats i copes del Món. En aquesta ocasió, serà en un torneig internacional.

Les Mirrorqueens participaran el 19 i 20 d’octubre, a Chiari (Itàlia), en l’Open International Tournament AGG i Mediterranean Countries Competition AGG.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar