Sergio Dalma, Paz Padilla i Suu, algunes de les propostes per la nova temporada del Teatre Auditori

(06/07/2022 – Redacció)  

 

Més d’un centenar de persones no es van voler perdre la presentació de la nova temporada del Teatre Auditori, celebrada el dimarts 5 de juliol en el mateix teatre.

El Teatre Auditori va tornar a presentar la nova temporada amb una gala oberta la ciutadania Foto: Albert CanalejoUna nova programació que comença el 23 de setembre i que s’allargarà fins al 28 de gener de 2023. En total seran 32 espectacles, entre ells 12 espectacles de teatre, 6 de música amplificada, 6 concerts de música clàssica, 1 òpera, 3 espectacles de dansa, 1 de poesia, 1 d’humor i 2 familiars, a més dels concerts oferts com a part del festival Petits Camaleons.

Foto: Albert CanalejoEntre totes les propostes destaca el concert del cantant de Sabadell Sergio Dalma que al desembre tancarà la seva gira mundial a casa nostra, presentant temes del seu nou disc “Alegría” a més dels seus hits consagrats. A més Susana Ventura àlies Suu presentarà el seu nou disc “Karaoke”, una proposta pensada més específicament per a públics joves. I en el marc del festival Petits Camaleons, i de la mà de Nosonores, s’oferirà el primer concert de música amplificada de la temporada amb els Stay Homas.

La presentadora i humorista Paz Padilla presentarà el seu espectacle d’humor “El humor de mi vida” basat en el seu llibre del mateix nom. En teatre s’han programat obres que van tenir molt d’èxit durant la passada temporada a Barcelona com “Sólo llamé para decirte que te amo” i “De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda“, amb el premi MAX per a Millor Actriu per a Mònica López. També hi haurà cabuda per obres de teatre de perfil clarament d’humor, com són “El sopar dels idiotes” de Francis Veber dirigit per Pep Anton Gómez o el “El perro del hortelano” de Lope de Vega versionat i dirigit per Paco Mir.

Com a proposta simfònica, hi haurà els diferents concerts de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat així com “Les millors BSOs de Disney” dirigit per Marc Timón i amb 4 cantants solistes.

Pel que fa a l’òpera, la primera entrega de la nova temporada d’òpera serà “Don Giovanni” de Mozart mentre que en dansa cap a finals de novembre, el Teatre Auditori tornarà a ser amfitrió de la gala de dansa “Ballarins catalans al món“, que enguany arriba la seva 5a edició.

Com a novetat el Teatre Auditori amplia els seus descomptes fins a la franja d’edat dels 35 anys.

Durant la presentació de la nova temporada van actuar la Cia. de circ contemporani Pistolet amb l’espectacle “Potser no hi ha final” i l’actor Pol López, que serà el convidat per inaugurar el festival de poesia d’enguany (dijous 13 d’octubre, a les 20h), dedicat al poeta Gabriel Ferrater en el 100è aniversari del seu naixement i el 50è de la seva mort, amb l’espectacle “Vull subornar la joventut”.

Podeu consultar tota la programació de la nova temporada del Teatre Auditori: PROGRAMA TEMPORADA 2022-2023

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar