SOREA promou la factura digital amb una campanya a favor d’un assaig clínic per tractar el coronavirus

07/05/2020 – REDACCIÓ /

SOREA, l’empresa que gestiona l’aigua de Sant Cugat, continua promovent la factura digital i aquest any ha llançat una nova campanya a través de la qual dona un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per tractar el coronavirus per cada usuari que es passi a la factura digital.

Fotografia d’arxiu de l’Ajuntament de Sant Cugat

A través de la campanya “Un gest per lluitar contra la COVID-19”, la companyia anima als seus usuaris a rebre la correspondència en format digital i sense cap cost per a aquests.  I per cada usuari que es passi a la factura digital, SOREA farà el donatiu corresponent a l’assaig clínic per tractar el coronavirus encapçalat per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Nou web per facilitar el canvi

Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, SOREA ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Amb la factura digital, l’usuari podrà rebre les factures i la seva correspondència al seu correu electrònic.

La mateixa SOREA calcula que a Catalunya hi ha aproximadament un milió de persones que encara reben la factura de l’aigua en paper amb SOREA o alguna de les seves filials.

L’any passat SOREA i les seves filials van signar un conveni de col·laboració amb Creu Roja en virtut del qual ambdues companyies destinaven 1 euro al Programa de Pobresa Energètica de l’organització humanitària per cada usuari que sol·licités rebre la seva factura de forma digital.

La campanya es va tancar el passat 29 de febrer amb 35.200 altes a la factura digital, fet que va representar la donació de 35.200 euros a la Creu Roja.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger