Sorea revisa individualment les incidències pels imports de les últimes factures

30/09/2020 – Redacció /

L’empresa Sorea, responsable de la gestió de l’aigua a Sant Cugat, està donant resposta de manera individual al volum important de reclamacions que han rebut per part dels usuaris, arran dels imports de les últimes factures. Aquests han augmentat de manera considerable respecte el mateix període d’anys anteriors.

Des de l’empresa s’han revisat totes les factures que s’havien fet amb una lectura estimada del consum durant el segon trimestre, i tot i que moltes s’ajusten bastant a la realitat, n’hi ha algunes que no.

L’estat d’alarma

Durant l’estat d’alarma no es van poder dur a terme les lectures dels comptadors amb normalitat, i des de Sorea es va van fer estimacions del consum a cada contracte igual al del mateix període de l’any anterior, amb la intenció d’impactar el mínim als usuaris i d’aproximar-se al màxim al seu consum real.

Un cop s’ha pogut accedir als comptadors i s’ha pogut veure el consum real del següent trimestre, això ha fet que en alguns casos augmentés considerablement l’import a pagar.

Un altre factor que pot haver influït en aquesta pujada de les factures és el canvi d’hàbits de la població i les altes temperatures dels mesos d’estiu, que han fet incrementar el consum a les llars durant aquest període.

L’Ajuntament i Sorea han acordat que s’enviarà una carta a tots els usuaris que tinguin una factura del tercer trimestre superior a la de l’any anterior, i que se’ls oferirà poder revisar-la, així com una resolució personalitzada si ho veuen oportú.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar