Tanca l’històric bar Caballu petit

21/09/2022 – Redacció

Era el bar en actiu més antic de Sant Cugat. El Caballu Petit portava des del 1954 al carrer de Rius i Taulet i aquest octubre tancarà les seves portes. En Gabriel Castañé, fill del primer propietari, recorda com era l’establiment durant la seva infància. El seu pare era el germà petit de la família de Cal Caballu, propietaris de l’històric celler de Cal Caballu de la Plana de l’Hospital. D’aquí el nom del bar, el Caballu Petit. 

El pare mor al 81 i la mare es fa càrrec del negoci. El Gabriel entra com a autònom als 90 acompanyat de la seva mare que hi va ser-hi fins fa sis anys. Un dels seus clients habituals, en Manel Castellví, va ser precisament el ferrer que va forjar a mà el singular cartell amb forma de cavall que penja de la façana desde fa més de 60 anys.

Ara, gairebé set dècades després d’obrir les seves portes, el Caballu Petit tancarà les seves portes i l’emblemàtic edifici serà enderrocat. Al número 19 del carrer de Rius i Taulet es construirà un bloc d’habitatges i en Gabriel buscarà un nou local pn recuperar l’esperit del Caballu Petit original.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar