Televisió Sant Cugat aposta per l’alta definició HD

11/06/2020 – REDACCIÓ /

Gaudir a Sant Cugat de la nostra televisió en alta definició HD ja és possible. Televisió Sant Cugat ha apostat per l’alta definició tant en la seva emissió per TDT com en el seu directe per internet i ha iniciat un període de proves les emissions en HD. 

La primera televisió de la nostra demarcació en HD

Es tracta d’una aposta d’aquesta cadena per millorar la qualitat d’imatge en tots els seus continguts. Televisió Sant Cugat es converteix així en la primera televisió d’àmbit comarcal de la nostra demarcació de Televisió Digital Terrestre (TDT) que ha apostat per a emetre amb qualitat d’imatge HD.

Televisió Sant Cugat es podrà veure en obert i gratuïtament, com fins ara, a tots els televisors compatibles amb la tecnologia HD.

Els televisors s’haurien d’adaptar automàticament a la nova qualitat, però és possible que la recepció d’àudio o imatge no sigui perfecta fins que els terminals es resintonitzin o fins que finalitzin els treballs de reajustament dels nostres centres emissors.

Aquesta aposta per l’alta definició també afecta a la nostra emissió online. A partir d’ara, el nostre canal es pot visionar en directe també a qualsevol terminal o Smart TV amb accés a Youtube a una qualitat de 1080p.

Aquesta aposta per oferir la màxima qualitat ha suposat una renovació profunda de tota la infraestructura de Televisió Sant Cugat: càmeres, estacions d’edició, realització en directe, sistemes de continuïtat i repetidors de senyal.

La nostra cadena s’avança així a una migració cap a l’alta definició que és imminent. A Europa molts canals  ja emeten el HD i al nostre territori serà obligatòria  l’alta definició a partir de l’1 de gener del 2023.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar