Televisió Sant Cugat, líders locals a Youtube amb 20.000 subscriptors

(10/11/2022 –  Redacció)  

El canal de YouTube de TV Sant Cugat ha superat el llindar dels 20.000 subscriptors. Una xifra que ens situa líders en contingut local de la popular plataforma de streaming i que està molt per sobre de la resta de mitjans de la ciutat. Concretament, Televisió Sant Cugat multiplica per 15 els subscriptors del segon canal de comunicació santcugatenc amb presència a youtube i està molt per sobre del 2.600 que acumula el canal del Monestir, un dels canals locals amb més èxit a la xarxa.

A més a més, a nivell de Catalunya, Televisió Sant Cugat és la tercera televisió local en nombre de seguidors a youtube, només per darrera de Betevé i la televisió pública del Camp de Taragona.

Els vídeos de TV Sant Cugat a Youtube ja acumulen més de 4 milions de visualitzacions. Des de que varem començar a publicar els nostres continguts a al xarxa ja fa més de 13 anys, hem publicat més de 8.000 videos. Disponibles a la carta sense restriccions i en alta definició.

Amb aquestes xifres de subscriptors podriem afirmar que dos de cada deu santcugatencs està subscrit al nostre canal. Si encara no ho esteu, només heu de fer clic a la campaneta i rebreu notificacions amb totes les nostres novetats.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar