Televisió Sant Cugat oferirà esport en directe cada setmana

13/10/2020 – Redacció /

Aquesta nova temporada, Televisió Sant Cugat aposta per l’esport en directe i us oferirà la retransmissió d’un partit cada setmana. L’objectiu és cobrir diverses disciplines i categories, tant masculines com femenines i més en un moment en què l’accés als camps i als pavellons està molt restringit.

La temporada la va obrir el primer equip del Sant Cugat F.C. que es va enfrontar aquest dissabte al Llefià i va aconseguir la victòria per un contundent 4 a 0, en un partit força interessant que es va poder seguir per televisió i que també va registrar un rècord de visualitzacions al nostre canal de Youtube.

Aquest partit, com tots els que emetrem al llarg de la temporada, es remetran al llarg de la setmana en diferents horaris i de forma íntegra. L’objectiu de Televisió Sant Cugat, amb el suport d’Assistència Sanitària i altres col·laboradors locals, és apostar per l’esport local i de base en una nova temporada que serà diferent i complicada i en la que els nostres equips necessiten més suport que mai.

El proper cap de setmana, canviarem de disciplina i el protagonista serà el Futbol Sala Sant Cugat. Podreu seguir la retransmissió a través de Televisió Sant Cugat HD TDT o del propi canal streaming en directe.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger