Televisió Sant Cugat retransmet en directe el triangular de futbol solidari en benefici de la Fundació Miquel Valls

4/08/2021 – Redacció /

Aquest dissabte 7 d’agost a les 10.00h del matí us oferirem l’esdeveniment solidari “ELA: tots units fem força” que han organitzat des del programa “El 10 del Barça”. Es tracta d’un triangular de futbol que es durà a terme al camp de la Guinaueta de Barcelona on participaran tres equips formats per ex jugadors i ex directius del Barça, periodistes, youtubers, patrocinadors i part de l’equip del programa de ràdio i tv online “El 10 del Barça”.

Juan Carlos Unzué, ex porter del FCB i diagnosticat d’ELA ara fa dos anys, serà l’encarregat de fer el servei d’honor i, si la salut li ho permet, també acudiran Anty García i Jordi Sabaté. 

Aquest torneig comptarem amb l’ex àrbitre Sergi Albert, amb Joan Gaspart com a linier i el mític Chema Corbella com utilero. A més, tindrem l’honor de tenir com speaker a Carlos Vic, fill de l’ex speaker del Camp Nou.

En l’equip “FCB Històrics”, trobarem a ex jugadors com Lluís Carreras, Tingues-te Sánchez, Samuel Okunowo, Steve Archibald, Paco Martínez o Jofre Mateu, entre altres. També ens acompanyaran Jessua Cruyff (el nét de Johan Cruyff) o Alejandro Sacristán (fill d’Eusebio Sacristán) en representació de les seves famílies. L’entrenador serà Josep V. Madolell “Mado”.

El segon equip “Influencers Barça”, estarà format per periodistes com David Bernabeu, Albert Lesan i el seu fill Axel, María Garrido, Marc Mayolas, Jamie Easton o Roger Saperas, entre altres. I per youtubers com a X Buyer, Mancuer, Spursito o Víctor Palacios, entre altres. A més de la participació de l’actor Alain Hernández (Ventdelplà, Mar de Plàstic, El secret de Puente Viejo, etc.)

L’últim equip “El 10 del Barça” estarà format per part de l’equip, amics com Iván Arnesto, i patrocinadors com Xavi Vilajoana, Marc Ciria, l’ex candidat del Barça Lluis Fernández Alà, entre altres.

A més de tots ells, passaran pel torneig a mostrar el seu suport i a atendre els mitjans, Carles Rexach, Laszi Kubala fill, Paco Clos Ramón Alfonseda, Ramón Calderé, Josep Maria Minguella, Xavi Gamper, entre altres.

I per part de l’equip de futbol sala del F.C Barcelona, estaran amb nosaltres Bernat Povill, Miquel Feixas, Jordi Torras i Paco Sedano.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) és una malaltia que no té cura i que encara no disposa de cap tractament que permeti detenir el seu procés degeneratiu. És per això que donar-li visibilitat i continuar amb la seva recerca, és de summa importància. Podeu participar amb aquest torneig solidari adquirint les vostres entrades per assistir de forma presencial al web https://vivetix.com/entradas-torneo-solidario-el-10-del-barca

També podeu seguir el partit en directe a través de Televisió Sant Cugat per TDT o de forma online a través del portal futsalmafer.tv. i podeu fer els vostres donatius a la Fundació Miquel Valls per Bizum al 02621.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar