Televisió Sant Cugat us oferirà en directe la presentació dels equips del Futbol Sala Sant Cugat

(30/11/2023 – Redacció)

El Futbol Sala Sant Cugat presenta aquest divendres els equips d’aquesta temporada en un gran acte a la ZEM La Guinardera, que retransmetrà en directe Televisió Sant Cugat a partir de les 20.00 del vespre. El Futbol Sala Sant Cugat presentarà els seus 18 equips, 220 jugadors i jugadores i 20 entrenadors i entrenadores per a la nova temporada 2023-2024 aquest divendres, 1 de desembre, a les 20 hores, al pavelló de la ZEM La Guinardera.

Els 18 equips del club són: 2 sèniors masculins, 1 sènior femení, 3 juvenils, 2 cadets, 2 infantils, 2 alevins, 2 benjamins, 3 minibenjamins, 1 prebenjamí i l’Escoleta. També hi ha un equip de pares i mares del club.

La presentació, que serà l’acte central del 45è aniversari de l’entitat, comptarà amb la presència de l’alcalde, Josep Maria Vallès, i de regidors de l’Ajuntament com Alfredo Bergua (PP). També participaran Juan Carlos Hueto, directiu de la Federació Catalana de Futbol; representants de l’escola de tecnificació de porters Bagesport, que dona servei al club, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat. També ha confirmat assistència Francesc Carol (ERC), exregidor d’Esports de la ciutat.

Amb la presentació oficial dels equips es dona el tret de sortida d’aquest nou curs esportiu 2023-2024.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar