Torna el Cercatasques del Carnaval de Sant Cugat!

(9/02/2023 – Redacció )   

Després de dos anys d’absència, el Cercatasques de carnaval tornarà a recórrer els carrers de la ciutat la nit de divendres 17 de febrer amb l’acompanyament d’una banda de carrer.

Un recorregut que s’iniciarà a les 19 h a la plaça Pep Ventura i que anirà de bar en bar en un recorregut que acabarà a la sala annexa del Casal Torreblanca amb un fi de festa que està previst que s’allargui fins a la 1.30h.

Una activitat que en altres ocasions va arribar a mobilitzar a unes 300 persones i per a la que ja s’estan començant a vendre els tiquets de forma anticipada per 17 euros als assajos del ball de Gitanes (a la ZEM Guinardera el 8 de febrer a les 22 h i a la plaça d’Octavià el 13 de febrera les 22 h) o  Cal Temerari (el 10 de febrer de 19.30 h a 21 h). El preu inclou 6 cerveses, un entrepà, dos pintxos i un got. Els tiquets també es podran adquirir el mateix dia del Cercatasques, mitja hora abans de començar el recorregut per 20 euros.

Aquest any la temàtica de les disfresses seran els “jocs de taula” i no és la única data en que desde la Comissió del Carnaval encoratgen als santcugatencs a sortir a sopar disfressats. A més de la tradicional Rua de Comparses de dissabte 18 a la nit, aquest any també ho fan la nit de dilluns 20 de febrer.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar