Torna el curs polític amb el ple del 16 de setembre

13/09/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dilluns torna l’activitat política a l’ajuntament amb el ple del mes de setembre i arriba amb moltes mocions per aprovar i notificacions per informar.

ple-ordinari-juliol-2019
Fotografia del ple ordinari de juliol

Entre els temes que tractaran els diferents grups municipals, en destaca una declaració institucional en suport a la Llei 24/2015 i contra el tall de subministrament de llum i gas d’Endesa a les famílies amb deute.

També sabrem com s’han executat els pressupostos de l’ajuntament corresponents al segon trimestre del 2019.

S’aprovarà a més l’expedient de contractació per a l’adjudicació del contracte de serveis de manteniment del clavegueram i de construcció de les escomeses de connexió a la xarxa de clavegueram municipal.

Es proposarà un acord d’aprovació del compte general de l’Ajuntament de Sant Cugat corresponent a l’exercici 2018.

I un dictamen per aprovar inicialment la modificació del Reglament dels mercats municipals de Mira-sol i Volpelleres.

A més, es proposarà una modificació puntual del Pla General Metropolità per la supressió de la reserva viària entre l’Av. Can Volpelleres i l’Av. Rius i Taulet.

Els grups municipals de Junts per Sant Cugat, ERC-MES, PSC-CP i CUP-PC presentaran una moció per donar suport a l’anul·lació de l’ordre del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de protegir les seus judicials amb els Mossos d’Esquadra.

La regidora de Junts Per Sant Cugat, Carmela Fortuny, renunciarà al cobrament dels drets econòmics com a membre electe d’aquesta corporació local. D’aquesta manera, podrà cobrar els diners que li corresponen com a vicepresidenta segona de la Diputació.

Junts per Sant Cugat presentarà una moció per aprovar una ordenança per a regular la implantació de pals i rases a l’espai públic atenent a criteris de salut pública i accessibilitat.

I una altra moció per a l’accés a un lloguer de preu assequible a Sant Cugat, i instar al govern de la Generalitat de Catalunya a regular els preus en els contractes d’arrendament d’habitatge.

El grup municipal de Ciutadans presentarà una moció per al desplegament immediat d’una auditoria externa sobre els procediments de contractació de l’ajuntament i factures pagades sense cobertura legal investigats per la fiscalia.

El ple es celebrarà el proper dilluns 16 de setembre a les 16:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament i el podreu seguir a TV Sant Cugat i Tvsantcugat.cat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar