Torna el Sant Cugat Fantàstic del 22 al 24 de setembre

(2/9/2023 – Redacció)   

Sant Cugat torna a acollir una nova edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat. Aquest any arriba ja a la seva 9a edició i es durà a terme el cap de setmana del 22 al 24 de setembre als Cinemes Sant Cugat.

Aquesta edició es posa el focus als exorcismes al cinema i a més de llargmetratges i curtmetratges, s’ha organitzat una xerrada amb presència del rector de la parròquia de Sant Pere d’Octavià, Mossèn Emili Marlés. Sota el títol de ‘Exorcismes: realitat i ficció’, aquesta xerrada especial també comptarà amb la participació de Teresa Porqueras, autora del llibre “Cara a cara con Satanás” i el director de cine Marc Carreté. Un col·loqui que serà el tret de sortida d’una marató diabòlica que servirà per saber què hi ha de veritat i què exagera el món del cinema en el misteriós món dels exorcismes. Després es projectaran els films “13 exorcismos” de Jacobo Martínez i “Asmodexia” de Marc Carreté.

Una vintena de pel·lícules i curtmetratges d’autors internacionals i també de talent nacional, que es podran veure durant els tres dies d’aquesta 9a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat.

PROGRAMACIÓ

Divendres, 22 de setembre

21 h.
Quiet d’@hectorromance (20′)
Un pare busca desesperadament la seva filla, desapareguda a l’edifici on treballa. La seva pèrdua desvetllarà un passat terrible.

21.30 h.
Juego de Brujas de Fabián Forte (80′)
Una noia haurà de conèixer els secrets de la bruixeria per enfrontar-se al dimoni i salvar la seva germana.

23 h.
Darklands de Julian Richards (90′)
📽Un periodista es disposa a investigar la mort del germà d’una companya. Les seves indagacions el porten a relacionar el cas amb un misteriós culte religiós.

Dissabte, 23 de setembre 

16.15 h.
FeedMe d’Adam Leader i Richard Oakes (90′)
Després de la mort de la seva dona, un home destrossat cau depressió i un caníbal trastornat el convenç de treure’s la vida de la manera més horrible imaginable.

17.45 h.
The 6 Relics of Helena Mason (10′)
Mary necessita reunir sis inquietants objectes relacionats amb la bruixeria per aconseguir els diners que arreglarà tots els seus problemes.

18 h.
Joni Pata de Conejo d’Ismael Vázquez (90′)

19.30 h
Monstrous (90′)
Una dona traumatitzada que fuig del seu exmarit abusador amb el fill de 7 anys. Al seu nou i remot santuari, descobreixen que s’han d’enfrontar a un monstre més gran i aterridor.

MARATÓ DIABÒLICA

21.00
Xerrada ‘Exorcismes: realitat i ficció’,
amb mossèn Emili Marlés, Teresa Porqueras i Marc Carreté.

21.15
13 Exorcismos de Jacobo Martínez
Després d’una sessió d’espiritisme, una noia es comença a comportar de manera estranya. Alarmats pel sinistre comportament de la seva filla, els pares acudeixen a un exorcista.

23.30 h
Asmodexia de @MarcCarrete (80′)
El pastor Eloy de Palma i la seva neta Alba ajuden els posseïts pel mal. A cada nou enfrontament amb el maligne es descobreixen pistes sobre el misteriós passat dels protagonistes.


Diumenge, 24 de setembre 

16.00 h
Nap de Javier Chavanel (15′)
Quatre persones estan a punt de sotmetre’s a un experiment perillós. Les regles són simples: hauràs de dormir si vols viure-hi.

Misión a Marte d’Amat Vallmajor del Pozo (1h 10 min) (SOC)

17:45
La nueva d’Ivan Villamel (15’)
Emerge de Rafa Dengra (1h 28’) (SOC)

20:00
Marató de curts catalans + lliurament de premis

El regressiu de Xavier Adan Milanes (15’)
Estel d’Elies Villalonga (8’)
Ivania de Luigi Abanto  (12’)
Tempesta de JR Armadàs Monclús (16’)

21:45
Luna de Dani Caneiro (15’)
Ave María de Pol Masanchs i Adrian Palomo (1h 20’) (SOC)

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger