Torna la programació cultural ‘De Prop’, adaptada a les mesures de la covid-19

23/09/2020 – Eva Jou /

La Xarxa de Centres Culturals presenta una nova programació ‘De Prop’ a Sant Cugat amb propostes d’arts escèniques, arts visuals, música i pensament.

L’edició comptarà amb bona part de la programació ajornada a partir del mes de març. Alguna d’aquestes propostes són les conferències al Xalet Negre, el treball teatral de ‘Juicio a una zorra‘ amb Maria Vancells o els Diverdivendres.

A banda, la programació també inclou novetats com el projecte ‘Converses sonores‘, impulsat per La Pua, en què diferents artistes seran entrevistats a l’hora que interpretaran la seva creació musical en un format molt íntim. Una altra de les novetats destacades són els treballs de les companyies Me la Pela, Teatre a l’Ombra i Joan Carreras amb “tots els dies són nits” de William Shakespeare.

Les mesures de seguretat no passaran desapercebudes. Les activitats estan preparades per fer-se de forma presencial garantint les mesures de seguretat. Així, per assistir als actes de ‘De Prop’, caldrà fer un ús obligatori de la mascareta, s’hauran de respectar les distàncies físiques entre els espectadors no convivents, es limitaran els aforaments, es faran entrades i sortides esglaonades i es farà un registre previ a tots els assistents per garantir la traçabilitat en cas de contagi. Així i tot, també s’oferiran activitats en línia, com conferències i propostes audiovisuals.

Consulta la programació completa en aquest enllaç

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger