Torna la reVolta: Sant Cugat acollirà la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya el 29 de maig

(11/05/2022 – Redacció)  

Sant Cugat tornarà a ser el pròxim diumenge 29 de maig l’epicentre del ciclisme femení amb la disputa de 3a edició de la reVolta, la prova femenina organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya, que per segon any consecutiu ha triat la nostra ciutat per refermar el seu compromís amb el ciclisme femení. El Pla del Vinyet serà la sortida i l’arribada d’aquesta prova.

Imatge d’arxiu de la reVolta 2021 a Sant Cugat

L’acte va comptar amb la presència de la ciclista Martina Moreno, membre del Massi-Tactic, l’única estructura catalana en l’elit internacional.

La presentació de la prova s’ha realitzat al Claustre del Monestir amb un acte conduït per la periodista de TV3, Marta Bosch i que ha comptat amb diverses personalitats polítiques i esportives.


Presentació de la reVolta 2022 al Claustre del Monestir. Han assistit el president de la Volta, Rubèn Peris, la secretària general de l’Esport, Anna Caula; l’alcaldessa Mireia Ingla; la ciclista Martina Moreno, membre del Massi-Tactic. L’acte ha estat presentat per la periodista de TV3, Marta Bosch Foto: Albert Canalejo

L’alcaldessa de Sant Cugat ha aprofitat per expressar l’orgull que suposa per la ciutat poder acollir la 3a edició d’aquesta prova.

La reVolta repetirà el recorregut de l’any passat amb prop de 100 quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a l’Avinguda Pla de Vinyet.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar