Tornen els Balls per a la Gent Gran a La Unió

(26/09/2022 – Redacció)  

Amb el ball Inaugural d’aquest diumenge es tornen a posar en marxa els tradicionals Balls per a la Gent Gran a La Unió. Una activitat molt popular que es va paralitzar durant uns anys, arrel de la remodelació del teatre i que torna ara després de la pandèmia amb intenció de quedar-se.

Es tracta d’una iniciativa conjunta dels àmbits de Cultura i Drets Socials i Igualtat de l’Ajuntament en col·laboració amb La Unió i aquest primer ball inaugural va comptar amb la presència de diversos representants de l’Ajuntament. Van ser molts els santcugatencs i santcugatenques que es van voler acostar a aquest primer ball, fins i tot més dels previstos.

En total s’han programat una desena d’aquestes sessions de ball gratuïtes que es faran a la Sala Clavé de La Unió, principalment els diumenges de 19 a 21 hores fins al juny del 2023.  Un calendari amb aproximadament una sessió al mes, que des de la organització esperen que es pugui ampliar.

Comptaran amb les actuacions d’orquestres professionals i d’animació de ball i desde l’organització volen aprofitar per trencar alguns estigmes encara presents en la societat i el col·lectiu de la gent gran. L’activitat inclou Balls especials destinats a la inclusió de persones sense parella i del col·lectiu LGTBIQ+, tot i que és oberta a totes les persones grans sense distinció. L’activitat és gratuïta tot i que cal inscriure’s prèviament adreçant-se a La Unió per telèfon o presencialment.

Aquest ball Inaugural ha servit per escalfar motors de cara a la Setmana de la Gent Gran que se celebrarà a Sant Cugat de l’1 al 7 d’octubre.

Programa de Ball per a la Gent Gran

  • Diumenge 16 d’octubre: Ball per a la gent gran
  • Diumenge 20 de novembre: Ball per a la gent gran
  • Diumenge 2 de gener: Ball de Gala per a la gent gran especial Any nou
  • Diumenge 22 de gener: Ball per a la gent gran
  • Diumenge 19 de febrer: Ball per a la gent gran
  • Diumenge 19 de març: Ball per a la gent gran especial persones solteres/sense parella. Amb dinamització i llocs de coneixença.
  • Diumenge 23 d’abril: Ball de Gala per a la gent gran especial Sant Jordi
  • Diumenge 28 de maig: Ball per a la gent gran especial col·lectiu LGTBIQ+. Amb un espai de col·loqui, els dies previs al ball, amb responsables de la Fundació Enllaç que ens explicaran la realitat d’aquest col·lectiu i les tasques que actualment desenvolupen.
  • Dissabte 24 de juny: Ball de Gala per a la gent gran especial Sant Joan

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar