Torre Negra obre les seves portes a la ciutat

(27/05/2022 – Redacció)  

La finca de Torre Negra és des de gener patrimoni de la ciutat. Ara, l’Ajuntament vol obrir de forma oficial les portes d’aquest edifici històric amb una jornada de portes obertes el cap de setmana del 4 i el 5 de juny.

Amb el lema “Torre Negra. Casa forta, casa oberta” s’han programat diverses activitats per posar en valor l’entorn natural de l’edifici i el seu valor històric.

Torre NegraL’edifici de la Torre Negra es va erigir inicialment per manament de l’abat del monestir com una fortificació al segle XII i amb el temps va passar a mans de diverses famílies nobiliàries.

L’entorn natural de la Torre Negra també té un gran valor per això, durant les jornades de portes obertes també s’han organitzat activitats per donar a conèixer les espècies i plantes tradicionals de l’entorn amb tallers com el tast de l’oli ecològic, la confecció de bombes de llavors màgiques i de sals i olis aromatitzats, a càrrec de la cooperativa d’agricultura ecològica. L’Ortiga.

La intenció del consistori és que a partir de l’11 de juny es comencin a fer aquestes visites guiades de forma estable els matins dels dissabtes i diumenges.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar