Tot a punt per a les eleccions municipals d’aquest 28 de maig

(22/05/2023 – Redacció)   

Aquest any a Sant Cugat s’han censat 66.659 persones amb dret a vot, 3.000 més que a les darreres eleccions autonòmiques del 2021. En el conjunt del municipi s’elegiran un total de 25 regidors i regidores a l’Ajuntament que, en la sessió de constitució del nou ple, escolliran l’alcalde o l’alcaldessa per al mandat 2023-2027. En el territori de l’EMD de Valldoreix hi haurà una segona urna on la ciutadania podrà escollir el president o presidenta. Podeu consultar el cens trucant al telèfon 010 o a través de la pàgina santcugat.cat. Aquest any, com a novetat, s’ha habilitat un canal de Whatsapp al +34 935 65 70 90. També podeu consultar si heu estat designats a alguna mesa electoral. A Sant Cugat 810 persones exerciran com a presidents, vocals i suplents.

En aquests comicis hi ha algunes novetats respecte a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2021, les darreres celebrades. Concretament, el PAV3 deixa de ser col·legi electoral i les seves meses passen al Centre d’Art Maristany. També s’ha creat un nou col·legi electoral: l’Institut Leonardo da Vinci, que acollirà les meses del Districte 1 Secció 17 que abans votaven a l’escola l’Olivera. Dos d’ells canvien de denominació: el col·legi electoral Centre cívic plaça d’en Coll passa a denominar-se Xalet Negre; i el col·legi electoral Casal gent gran les Planes, Casal les Planes. Un nou mapa electoral que podeu consultar al web santcugat.cat per saber a quin col·legi us toca votar. Tots els col·legis electorals estaran oberts des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

Coneix als candidats a l’alcaldia a TV Sant Cugat
Televisió Sant Cugat ha preparat una sèrie de programes amb els diferents candidats i candidates a l’alcaldia de la ciutat perquè els posis cara i coneguis les seves propostes per la ciutat. La nit del 28 de maig, també us oferirem un programa especial amb els resultats a temps real i el seguiment de les seus.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger