Tot a punt per la Festa Major de Valldoreix

16/09/2020 – Eva Jou /

Valldoreix està de Festa Major. Del 16 al 20 de setembre, la vila celebra les seves festes particulars amb un programa reduït i adaptat a les mesures de seguretat per fer front a la pandèmia del coronavirus. Tot i que la Festa Major comença el dia 16, el pregó, a càrrec del metge del CAP de Valldoreix, Jordi Jiménez, no se celebrarà fins al dia 18. Es tracta d’una Festa Major amb una forta presència de cultura i esports, que acabarà amb un homenatge a la cantant Meritxell Negre.

El tret de sortida a la Festa Major, doncs, el donarà la Missa Major, que tindrà lloc a l’Església l’Assumpció a les 12:30h el dia 16 de setembre. A les 19h de la tarda es podrà fer la primera visita guiada virtual al taller de l’Adolf. A més, el mateix dia 16 s’inaugura l’Exposició de cartells participants al concurs de la Festa Major, que es podrà veure fins al 25 de setembre al Biblioaccés Vall d’Or. Sense deixar de banda l’art, el 17 de setembre a les 19h de la tarda s’inaugura a la Sala d’Exposicions de l’EMD ‘Gestos i Mirades‘, la mostra de Ferran Llagostera. Mentrestant, divendres a les 17h serà el torn de la Mostra d’Art a la Seu de l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix.

Missa Major Festa Major Valldoreix 2016
Imatge de la Missa Major de la Festa Major de Valldoreix (2016)

A banda de la Mostra d’Art, el divendres 18 és el dia del pregó. A càrrec del metge del CAP Jordi Jiménez, vol ser un acte d’homenatge al personal sanitari davant la situació provocada per la covid-19. Serà a la plaça del casal de Cultura a dos quarts de nou del vespre, després de la cantada d’Havaneres, a càrrec del grup Port Bo (19h).

Dissabte a les 9h del matí tindrà lloc la Passejada popular de Festa Major. A les 20h del vespre, concert amb Les Pasquines a la plaça del casal de Cultura.

La Festa Major de Valldoreix també deixa espai a l’esport. Entre el dissabte i el diumenge, durant tot el dia, se celebren al Club Esportiu Valldoreix els tornejos de Pàdel, de Volei Platja 4×4 i la fase final del Torneig Rafa Nadal de tenis.

Per tancar cinc dies de Festa Major, diumenge a les 11h del matí a la plaça del casal de Cultura es podrà veure l’espectacle ‘Què bèstia‘, de Tortell Poltrona. Tot seguit, es lliuraran els premis del concurs de cartells i, a les 20h del vespre, es farà la cloenda de les festes amb el concert de la Coral l’Harmonia i el Cor Jove Music’Al cor.

En aquest concert de comiat, la cantant valldoreixenca Meritxell Negre serà homenatjada després de la seva mort. Les dues corals participants estaran acompanyades per l’actor Francesc Orella i la soprano Anna Campmany.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar