Transeinescat 2022: 800 km sensibilitzant sobre la malaltia de l’addicció

(23/07/2022 – Redacció)  

El proper 23 d’agost arrencarà la 4a edició de la Transeinescat, la marxa que organitza el centre d’addiccions Eines de Sant Cugat a través de tota Catalunya per sensibilitzar a la població sobre el que és la malaltia de l’addicció. Enguant, la marxa tornarà a comptar amb pacients drogodependents, ja que l’edició anterior, per les restriccions de la COVID la va realitzar en solitari l’Àlex Florensa, Director de l’Associació Eines.


L’Àlex Florensa defineix la Transeinescat d’una forma molt particular: “És un tractament itinerant, una manera de fer tractament diferent […]. A la Traneinescat la teràpia de grup es fa caminant. Es fa creuant tota Catalunya a peu”.

El recorregut d’aquest any creuarà tota Catalunya a peu de Pont de Suert fins a Alcanar creuant els Pirineus. 800 kilòmetres que arrencaran a Sant Cugat el 23 d’agost i que està previst que finalitzin el 24 de setembre. Durant la caminada faran tractament itinerant amb els pacients i a les diferents parades planificades es faran xerrades de sensibilització.

L’acte de presentació de la Transeinescat 2023 va comptar amb la presència de la regidora de Salut i Ciutadania, Gemma Aristoy, i el regidor de Seguretat i Esports, Francesc Carol


L’Associació Eines per l’esport és una associació sense ànim de lucre nascuda del centre de rehabilitació de drogodependències Eines Centre d’Addiccions fundat l’any 2011 a Sant Cugat.

.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar