Quatre ferits per inhalació de fum a l’incendi d’un camió al centre de Sant Cugat

(13/09/2022 – Redacció)  

L’incendi d’un camió a l’avinguda de Catalunya de Sant Cugat aquest dimarts, va deixar quatre ferits per inhalació de fum, desperfectes a la façana dels edificis i imatges com aquestes que molts santcugatencs van compartir a les xarxes.

L’incendi es va produir al voltant de les dues del migdia a l’avinguda de Catalunya, a l’alçada de l’encreuament amb el carrer de Can Mates i molt a prop del Mercat de Sant Pere. Van intervenir en l’extinció de l’incendi fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat. Protecció Civil i Policia Local van haver de controlar la zona i tallar els carrers adjacents, ja que la columna de fum era molt densa i visible des de diversos punts de la ciutat.

A la tarda, el camió calcinat es va retirar, es va netejar la part del carrer afectat i es van reobrir a la circulació tots els carrers afectats. L’incendi va produir quatre ferits per inhalació de fum, segons van informar després nombrosos mitjans. A més d’importants danys a l’exterior de l’edifici, tot i que segons Protecció Civil el foc no va afectar l’interior de les habitatges.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar