Un centenar de professionals de la comunicació participen a la 15a Convenció i 41a Assemblea Ordinària d’ACPC a Sant Cugat

(08/05/2023 – Redacció)   

Sant Cugat ha acollit la 15a Convenció i 41a Assemblea Ordinària de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal i local, en una jornada que ha aplegat a més d’un centenar de professionals de la comunicació vinguts de tota Catalunya. L’assemblea ha renovat per unanimitat el mandat de la junta que encapçala Francesc Fàbregas, director d’El Vallenc, per quatre anys més.

Durant la jornada s’han lliurat els Premis a les Millors Portades de la Premsa Comarcal 2022, que ha destacat els treballs de La Veu de l’Anoia, la revista Sió d’Agramunt i la Ribera i la portada de la revista El Cérvol, de Cervià de les Garrigues.

El Premi a Millor Digital del 2022, ha estat per a Veuanoia.cat i el de Fotografia Periodística ha reconegut les instantànies de Marc Sanyé per El 9 Nou, Joan Carles Codolà, de Llumiguia, i Albert González per a SomRurals. En digitals, el guanyador ha estat Eduard Duran de cassadigital.cat.

També s’ha lliurat el Reconeixement pel suport a la Premsa Comarcal 2023, que s’ha entregat a La Xarxa de Comunicació Local.

A banda dels guardons, durant la Convenció, que ha estat presentada pel periodista Òscar Cabana, els assistents han comptat amb dos ponents d’excepció: la coneguda periodista Mònica Terribas i de l’exdirector executiu del Grup Segre, Joan Cal.

La jornada ha estat organitzada per l’ACPC i Televisió de Sant Cugat, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar