Un centenar de voluntaris d’HP a Sant Cugat recullen residus a la Serra de Galliners

(03/06/2022 – Redacció)  

Prop d’un centenar d’empleats voluntaris del Centre d’HP a Sant Cugat han assistit a la jornada de recollida de residus pels boscos de la Serra de Galliners, a Sant Cugat. Es tracta d’una activitat que s’emmarca en la campanya Let’s Clean Up Europe.

Els voluntaris han treballat intensament durant tres hores per a retirar del bosc residus de tota mena, des d’ampolles de plàstic fins a altres articles nocius com vidres o pneumàtics. Uns residus recollits, a més ser elements potencialment contaminants, dificulten la vida de la biodiversitat que resideix en aquest entorn. En un recorregut de 6 quilòmetres pels entorns naturals de Sant Cugat, els empleats voluntaris d’HP s’han dividit en 8 grups.

Moment de la recollida de residus feta pels empleats d’HP de Sant Cugat Foto: Cedida

Amb aquesta activitat s’ha pogut identificar quins són els principals residus que es troben i les àrees on més s’acumulen. Per a això, s’ha utilitzat una aplicació de mòbil que, a través de fotografies, els identifica i geolocaliza per a facilitar la recollida i la seva futura prevenció. A part amb activitats com aquesta l’empresa vol fomentar el voluntariat.

Protegir l’entorn pròxim al nostre centre a Sant Cugat és una prioritat per a nosaltres”, ha comentat Ramon Pastor, HP Barcelona Site General Manager. “La neteja dels nostres boscos no és només important per a mantenir i cuidar la biodiversitat, sinó també per a netejar l’aire que respirem dia a dia en el nostre lloc de treball. Ens enorgulleix afirmar que una bona quantitat de residus han estat retirats avui del nostre entorn”, ha afegit Pastor.

Quasi un centenar de voluntaris han participat en aquesta jornada Foto: Cedida

En aquesta activitat l’Ajuntament de Sant Cugat ha col·laborat amb la iniciativa, oferint recomanacions als empleats voluntaris d’HP. Després de la recollida dels residus, tots els desfets seran degudament reciclats en els equipaments municipals destinats a aquest ús.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar