Un grup de joves ocupa un edifici al carrer Escaletes de Sant Cugat propietat de la Sareb

ocupen-edifici-escaletes-pancarta

26/01/2020 – REDACCIÓ /

Un grup de joves ha ocupat un edifici al carrer Escaletes de Sant Cugat (molt a prop de la plaça Pep Ventura) propietat de Sareb, una societat anomenada popularment “banc dolent” que gestiona els actius procedents de la reestructuració bancària.

ocupen-edifici-escaletes-pancarta
Pancarta desplegada a la façana de l’edifici ocupat

Aquesta ocupació s’ha donat a conèixer aquest dissabte al vespre quan els joves de l’interior han desplegat una pancarta amb el lema “Okupem per viure. Entre totes donem vida al barri”, davant l’atenta mirada d’una trentena de joves que s’han concentrat a les portes de l’edifici.

Els concentrats han llegit, a més, un  manifest per mostrar les seves queixes pels preus dels lloguers de la ciutat i pels sous precaris dels joves.

ocupen-edifici-escaletes-manifest
Moment de la lectura del manifest

L’organització juvenil Arran ha comunicat aquesta ocupació a través de les xarxes socials i l’han descrit com “un projecte que ens il•lusiona, un projecte que pretén ser un punt d’inflexió vers aquesta realitat tan absurda.”

El col·lectiu La Xesca ha donat el seu suport a l’ocupació dels joves i ha emès un comunicat que defensa “l’okupació” com “l’eina legítima que el jovent tenim per combatre aquest sistema”.

La delegació local de la CUP ha mostrat també el seu suport a través de les xarxes socials quan ha defensat “l’autoorganització” i “l’autogestió” com a via per fer front el “capitalisme” i el “lliure mercat”.

L’equip de govern encara no s’ha referit a aquesta ocupació al carrer Escaletes de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar