La Unió celebra l’inici del nou curs a la nova avinguda de Josep Anselm Clavé 

La Unió santcugatenca ha volgut donar la benvinguda al seu nou curs i a la vianantització de l’av. de Josep Anselm Clavé amb un matí d’activitats a peu de carrer. 

Una acte que normalment es celebrava de portes endins i que enguany han volgut treure al carrer per a compartir-ho amb els veïns de la zona i els socis de l’entitat. La secció de l’entitat anomenada “Les Noies de Sant Cugat” van dur a terme una mostra i taller de punta de coixí durant tot el matí. Al migdia es va representar l’espectacle de dansa de carrer “SI” de Las Dueñas del balón. La festa, gratuïta i oberta a tothom, va acabar amb un vermut musical amb el grup de rumba fusió ALAIRE.

Una sèrie de propostes culturals i lúdiques que són una petita mostra de totes les que s’ofereixen des de La Unió i que van servir per a inaugurar un nou curs de l’entitat, que serà el curs en que per fi puguin estrenar la seva nova gran sala de teatre.

Les obres d’adequació de la nova sala del teatre de La Unió van començar al gener d’aquest any i tenien previst una duradade 8 mesos, però finalment caldrà esperar fins al 2024, segons va confirmar l’alcalde en l’acte de celebració dels 30 anys del Teatre-Auditori.

Un cop finalitzin les obres, el nou Teatre de La Unió disposarà d’unes grades retràctils per encabir fins a 400 espectadors asseguts i 800 a peu dret i esdevindrà la segona gran sala cultural de la ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar