Un miler de manifestants tenyeixen de lila Sant Cugat a la gran manifestació del 8M

(8/03/2023 – Redacció)   

La jornada del Dia Internacional de la Dona Treballadora es va cloure a la ciutat amb la gran manifestació de dimecres a la tarda que va aplegar prop d’un miler de persones als carrers de Sant Cugat. El Comitè del 8M a Sant Cugat va convocar a les participants a la plaça Lluís Millet a les 18.30 on abans de començar es va dur a terme una performance de dansa, música i poesia.

Abans d’arrencar la marxa el col·lectiu 8 Mil Motius va prendre la paraula en el cinquè aniversari del tall dels FGC per les que van ser encausades. Després dels parlaments la capçalera de la manifestació va a arrencar la seva marxa pels carrers de la ciutat, amb una pancarta que portava per lema “Un dia no podrem més i Juntes ho podrem tot”.

Un miler de santcugatenques van omplir els carrers de la ciutat en una marxa que va arribar fins a la plaça d’Octavià on es va llegir el manifest. La manifestació va cloure amb una gran pancarta a la muralla del Monestir, que es va tenyir de lila per a visibilitzar la lluita feminista en aquesta jornada del 8M.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar