Un vehicle del servei municipal de neteja s’estavella contra una casa de Sant Cugat

(8/12/2022 –  ACN)  

Un vehicle del servei municipal de neteja, concessionat a l’empresa Valoriza, es va estavellar aquest dijous contra una casa del carrer del Diamant de Sant Cugat. El vehicle encara continua encastat ja que des de l’Ajuntament afirmen que resulta “impossible treure’l, ja que l’estructura està molt malmesa”. De moment, ha actuat inicialment l’asseguradora del matrimoni que ha de contractar empresa per procedir al desenrunament, mentre per la seva part Valoriza continua amb els tràmits amb la seva asseguradora i la previsió és el que el vehicle del servei de la neteja sigui retirat la setmana vinent. 

Els propietaris no poden accedir a l’habitatge i Serveis Socials de l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb ells per garantir-los l’allotjament. El matrimoni de 74 i 67 anys a aceptar la proposta i s’allotjaran en un aparthotel del municipi mentre les asseguradores del matrimoni i Valoriza dirimeixen les seves respectives cobertures. 

Els fets van passar dijous cap a la una del migdia quan el conductor va perdre el control del vehicle per causes que s’investiguen, a la pujada del carrer del Monestir de Poblet i va acabar encastat contra l’immoble. En el moment de l’accident no hi havia ningú a la casa i sortosament cap persona va resultar ferida.

a.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar