Una avaria deixa sense calefacció i aigua sanitària un edifici de Promusa al c/ Mar de la Xina

(7/12/2022 –  Redacció)  

Aquest dilluns es va produir un col·lapse en el sistema de calefacció i aigua calenta sanitària d’un dels edificis de promoció per a joves de l’empresa municipal d’habitatge PROMUSA al carrer de Mar de la Xina. L’Ajuntament ha informat que l’avaria va deixar sense calefacció ni aigua calenta els 35 habitatges d’una de les comunitats. La incidència va ocasionar una fuita d’aigua que va afectar cinc habitatges i que va deixar imatges com aquesta que ens feien arribar alguns dels afectats. Afirmen que feia setmanes que estaven sense calefacció i sense una resposta per part de l’administració.

Per la seva part, PROMUSA afirma que “des de primer moment va fer un seguiment del cas i el mateix dilluns va oferir allotjament en hotels als veïns i veïnes fins que es resolgués la incidència”. A aquest oferiment s’han acollit 21 veïns que viuen en 14 habitatges dels 35 afectats.

Les empreses subministradores treballen des del mateix dilluns en la reparació i la previsió és que l’avaria quedi resolta entre aquest dimecres i dijous.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger