Una societat sàvia

carmela-fortuny-model-opinio

Per Carmela Fortuny, regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat i portaveu de Junts per Sant Cugat

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans d’ençà que l’ONU va designar aquest dia, fa 30 anys, per rendir un merescut homenatge i donar visibilitat a les persones grans.

A Sant Cugat, a principis d’octubre, les entitats de la gent gran organitzen, amb molta il·lusió, un seguit d’actes per defensar els seus drets i les seves necessitats però també per gaudir de la cultura, l’esport i el lleure. Enguany, en un context de pandèmia que s’acarnissa sobretot amb la gent gran, han hagut de repensar el programa i adaptar-se. Perquè la gent gran de Sant Cugat mai no ha estat de braços plegats, és activa, s’implica, fa ciutat. Ho han demostrat, des de fa molts anys totes les persones que formen part i lideren les entitats de gent gran. Han sabut treballar plegades, col·laborant entre elles per a millorar els serveis i reivindicar els drets de la gent gran de Sant Cugat. El meu reconeixement més absolut!

Per seguir avançant en aquest camí amb la gent gran proposarem la creació d’una regidoria o comissionat específic de gent gran així com la constitució del Consell de la Gent gran que treballi de forma transversal amb la resta de consells.   Des de Junts per Sant Cugat creiem que una societat sàvia és la que escolta a tothom i especialment a la gent gran.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar