Valldoreix acull el 21è Campionat Comarcal de Rítmica

(27/04/2022 – Redacció)  

El pavelló de Valldoreix ha acollit el 21è Campionat Comarcal de Rítmica on han participat un total de 164 gimnastes de categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, infantil i Cadet. En total 33 d’elles van participar en la competició individual i 131 van competir en conjunts, repartides en 22 grups.

Imatge: Sergi Casbas

La grada del pavelló de Valldoreix es va omplir la tarda de diumenge per assistir a aquesta competició en una doble jornada dedicada a la gimnàstica rítmica i estètica que va acollir la prova no competitiva de la Gimnastrada el mateix matí.

El campionat va premiar a les participants segons les seves categories, en total 12 podis en competició individual i 10 en conjunts.

La 21è edició del Campionat Comarcal de Rítmica ha estat organitzat per l’ajuntament de Sant Cugat, a mitjançant l’OMET (l’oficina municipal de l’esport per a Tothom, juntament amb la col·laboració del consell esportiu de Terrassa.

LA CLASSIFICACIÓ

Consulta la classificació del 21è Campionat Comarcal de Rítmica. Font: Ricard Ortega (Tècnic d’activitats Puntuals de l’OMET).

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar