Valldoreix instal·la vuit papereres per llençar els excrements dels gossos

22/09/2021 – Redacció

L’EMD de Valldoreix ha instal·lat vuit papereres especials per llençar els excrements dels gossos. De les vuit papereres d’excrements que s’han instal·lat a la vila, 6 s’han distribuït al llarg de la rambla Mn. Jacint Verdaguer, entre Can Cadena i la plaça Mas Roig, mentre que les dues restants s’han ubicat al carrer Volcà i al passeig Oreneta, en dos punts on la presència d’excrements canins és molt nombrosa.

Aquesta actuació de conscienciació i educació cívica es complementa amb la campanya de repartiment de 150 ampolles plegables destinades a la neteja dels orins de gossos durant els passejos per la vila, feta la passada primavera i que es va ampliar fins a les 1.150 ampolles per la bona rebuda que va tenir entre el veïnat.

Totes dues iniciatives s’emmarquen en la campanya de civisme ‘Valldoreix ben cívic’, impulsada per l’equip de govern de l’administració valldoreixenca des de l’any 2016, amb l’objectiu que els veïns i veïnes de la vila prenguin consciència de la necessitat de treballar conjuntament administració-ciutadania per cuidar l’entorn i aconseguir tenir un Valldoreix més net i cívic. Aquesta campanya comunicativa cívica es reforça amb les accions de conscienciació que realitza, a peu de carrer, l’Agent Cívic de Valldoreix, entre els propietaris de gossos.

 

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar