Valldoreix tanca tres dies de Festa Major amb la diada castellera i el concurs de paelles

(18/08/2023 – Redacció)   

Aquest cap de setmana Valldoreix ha tornat a organitzar la seva Festa Major. Unes festes que s’organitzen cada any al voltant de la diada de Sant Cebrià d’aquest 16 de setembre. Diumenge, els dos grans actes de la Festa Major van ser la trobada castellera i el concurs de paelles.

Els Castellers de Sant Cugat van actuar un cop més a la Festa Major de Valldoreix acompanyats, en aquesta ocasió, pels Xics de Granollers i Minyons de Terrassa. Una trobada que es va celebrar al pàrquing del CAP Valldoreix, on la nit anterior s’havien celebrat els grans concerts de la festa, i on també van organitzar activitats infantils.

Mentre els Gausacs aixecaven els seus castells, a l’Espai Garden del costat de l’EMD, els participants del Concurs de Paelles de la Festa Major començaven a fer els seus preparatius. Més d’un centenar de persones van participar en aquest concurs, un dels darrers actes de la Festa Major de Valldoreix, que es va allargar fins ben entrada la tarda amb animació, música en directe i ball.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar