Veïns de l’avinguda Baixador: “No volem una obra faraònica, volem desencallar el projecte”

(25/05/2022 – Redacció)  


Després de 7 anys pendents del projecte d’urbanització de l’avinguda Baixador de Valldoreix, una via encara sense asfaltar, els veïns han dit prou. Per aquest motiu han acudit als plens de l’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD de Valldoreix, per demanar desencallar el projecte. Manel Expósito, secretari Associació Veïns Avinguda Baixador ho ha explicat a Televisió Sant Cugat.

Fa més d’un any l’EMD de Valldoreix va presentar un projecte d’urbanització que es quantificava en prop de cinc milions d’euros i es va afirmar que estaven pendents d’arribar a un acord amb l’Ajuntament de Sant Cugat sobre la realització i el finançament. Un acord que encara no ha arribat per això els veïns acusen les dues administracions de “passar-se la pilota”.

Una altra crítica que fan els veïns és el cost d’urbanitzar el carrer, que puja a 5 milions d’euros. A més l’Ajuntament i de l’EMD de Valldoreix es farien càrrec del 44% del cost mentre que els veïns haurien d’assumir el 56%, és a dir, uns 30.000 euros de mitjana per cada una de les 90 famílies que viuen al carrer. Per aquest motiu han presentat 10 punts per tal d’abaratir el cost.

Estat de l’avinguda Baixador durant un dia de pluja

Els veïns han explicat a Televisió Sant Cugat que volen un carrer pacificat i en condicions, però no necessiten una gran avinguda ni cap obra faraònica i no pagar més que cap altre veí de la ciutat.

En quines condicions es troba el carrer?

Els veïns porten anys denunciat el mal estat del seu carrer, la pols que aixequen els vehicles i les males condicions del terreny en episodis de pluges continuades.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar