Viu la Diada a TV Sant Cugat!

10/09/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimecres dia 11 de setembre Sant Cugat viurà la Diada Nacional de Catalunya amb els tradicionals actes institucionals al matí i la ballada de sardanes al vespre. Podràs seguir-los a través de la programació especial de TV Sant Cugat!

diada-santcugat
Fotografia de l’arxiu de l’Ajuntament de l’ofrena floral al monument de la Plaça Rafael de Casanova.

A la Plaça Rafael de Casanova entre les 8 i 10 del matí els partits polítics i les entitats locals faran l’ofrena floral  davant del monument commemoratiu que recorda els fets de l’11 de setembre de 1714.

A les 10 hi haurà l’ofrena institucional amb la presència de l’alcaldessa Mireia Ingla i membres de l’equip de govern. Després de l’ofrena es procedirà al cant dels Segadors. A les 10:15 l’alcaldessa pronunciarà el missatge institucional.

A la tarda una delegació santcugatenca, entre els quals hi haurà l’alcaldessa Mireia Ingla, anirà al tram 13 de la manifestació independentista de Barcelona organitzada per l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium. El punt àlgid serà a les 17:14.

A les 20:00 del vespre hi haurà la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa a la Plaça d’Octavià.

A partir de demà dimecres al migdia TV Sant Cugat oferirà una programació especial que podràs seguir també des d’aquest web.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger