“Ya estabas aquí”

“Ya estabas aquí”

model-opinio-eva-tataret

 

“Alba” és una cançó d’Antonio Flores que sempre escolto el mes d’abril. Em fa pensar en la meva filla, que va néixer aquest mes. Són uns versos senzills que em fan connectar amb aquell dia. Abans del que estava previst i en un lloc que no era el que havíem pensat, però, com diu la cançó, d’una manera senzilla i natural tot va fluir i ella va arribar a canviar per sempre més la meva vida (aquesta és una frase de conte, oi?).

De contes que parlen de mares, n’hi ha molts, i a mi m’agraden perquè em permet dir-me en veu alta un munt de coses sobre la meva maternitat. ‘Mare’, de Mariana Ruiz Johnson, editat per Kalandraka; ‘Endevina com t’estimo’, de Sam McBratney, editat per Kókinos; ‘La meva mama’, d’Anthony Browne, editat per Fondo de Cultura Económica; ‘Madrechillona’, de Jutta Bauer, editat per Lóguez. Però aquesta setmana m’ha arribat a les mans ‘Amor meu’, d’Astrid Desbordes, editat per Kókinos, i m’ha robat el cor.

Frases curtes, plenes de poesia que van mostrant l’amor entre mare i fill
amb aclucades d’ull per al lector adult que enamoren. Us animo que us el llegiu en veu alta.

L’abril és un mes que em remou, que em situa en un camí que va començar fa 25 anys, un camí complex, no sempre fàcil, que sovint m’ha desbordat, però que m’ha fet també qui soc i com veig el món.Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger